Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулось засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади головного лікаря НКМ «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»

29.03.2018
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

28.03.2018 в приміщені департаменту соціальних питань та охорони здоров'я відбулось засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади головного лікаря Некомерційного комунального підприємства «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

На порядку денному розглядалось питання заслуховування конкурсної пропозиції та проведення співбесіди з Нікітіним Анатолієм Вікторовичем, претендента на посаду головного лікаря Некомерційного комунального підприємства «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

За результатами співбесіди переможцем конкурсу на посаду головного лікаря Некомерційного комунального підприємства «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» визнано Нікітіна Анатолія Вікторовича, про що складено протокол.

Протокол засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади головного лікаря Некомерційного комунального підприємства «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»