Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Пройшло заняття університету третього віку

28.03.2018
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

28 березня 2018 року для студентів Університету третього віку комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» начальником відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації управління Пенсійного фонду Оксаною Самсоновою та головним спеціалістом відділу обслуговування громадян Світланою Іванівною була проведена лекція на тему: «Ведення державного реєстру застрахованих осіб, реєстрування на ВЕБ-порталі Пенсійного фонду України та нове в пенсійному законодавстві». Слухачи дізналися про перерахунок пенсій, трудовий стаж, який необхідний для виходу на пенсію та багато інших новинок, які відбулися в законодавстві.

Також для студентів факультету літературного та художньо-прикладного мистецтва до Дня визволення Миколаївщини від нацистських переслідувань бібліотекарем комунального закладу «Міська бібліотека для дорослих» було проведене заняття приурочене до цієї дати.

Після проведених заходів студенти Університету третього віку залишилися задоволені, адже кожен отримав для себе корисну інформацію та мав змогу задати питання, які його цікавлять.