Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Лідери школи в гостях у енергетиків міста

28.03.2018
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

27 березня в залі для конференцій ЦДП ВП ЮУАЕС відбулася зустріч голів та координаторів шкільного Центру інноваційного розвитку «Від лідера школи – до лідера міста» з керівниками структурних підрозділів ВП ЮУАЕС з теми «Крок до професії атомника».

У зустрічі взяли участь  педагогічні працівники-координатори філій, учні-голови філій шкільного Центру інноваційного розвитку, заступник генерального директора з кадрів та соціального розвитку Авраменко Володимир Анатолійович, завідуючий  відділу кадрового забезпечення Мосяєва Алла Володимирівна, керівники структурних підрозділів ВП ЮУАЕС, методист КУ «Консалтингово-методичний освітній центр» Ізбаш Наталія Миколаївна.

Передувала  зустрічі екскурсія на підприємство, яка розпочалася змістовною лекцією для школярів в ІЦ «Імпульс». Учні ознайомилися з  особливостями  роботи  АЕС, побували на повномасштабних тренажерах . 

Відкрив захід заступник генерального директора з кадрів та соціального розвитку Авраменко В. А., який  ознайомив учасників з планом проведення зустрічі, цільовою підготовкою молодих фахівців за договорами «ВНЗ-студент-ВП ЮУАЕС». Методист КУ КМОЦ Ізбаш Н. М. - координатор Центру інноваційного розвитку розкрила мету зустрічі та коротко охарактеризувала діяльність Центру інноваційного розвитку.

Вільне спілкування голів та координаторів Центру з керівниками структурних підрозділів ЮУАЕС відбулося  надзвичайно  цікаво. Кожен керівник розповів про особливості професійної підготовки спеціалістів свого підрозділу, напрямки й зміст роботи,  кількісний та гендерний склад колективу, перспективи розвитку підрозділу тощо. Учні мали можливість запитати учасників зібрання  про те, що їх найбільше  цікавило в роботі енергетичного  комплексу та галузі.

У ході  зустрічі та спілкування з енергетиками школярі отримали інформацію про важливість функціонування галузі, забезпечення  її безпеки, важливі напрямки міжнародного співробітництва, перспективи розвитку. Слова великої  подяки від учнів та вчителів прозвучали на завершення плідного та змістовного діалогу.