Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Конкурс міні-грантів

15.03.2018
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Для міст-учасників проекту "Партисипативна демократія та обгрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні" оголошується конкурс на фінансування ініціатив, спрямованих на реалізацію основних заходів, що були зазначені в Планах підвищення ефективності  щодо підтримки малого та середнього підприємництва (форма проектної заявки для заповнення додається).

Проектна заявка має подаватись місцевою громадською організацією. До заявки має бути доданий лист підтримки від виконавчого комітету вашої ради за підписом міського голови. Тобто, буде підписана трьохстороння угода між Асоціаціями міст України (далі- АМУ), громадською організацією та міською радою про реалізацію проекту.

Проектні заявки з усіма необхідними документами (сканкопії) приймаються до 20 березня 2018 року на електронну пошту: mini-grant58ks@auc.org.uan_beskupska@auc.org.ua).

23 березня 2018 року буде повідомлено всіх про результати конкурсу, а 26 березня 2018 року переможцям будуть надіслані відповідні договори. Реалізація проекту розпочнеться з квітня по червень 2018 року, але в планах реалізації проекту необхідно врахувати час на проведення аудиту та оформлення всіх документів, які потрібно буде подати до АМУ до 20 червня 2018 року. Тому, всі основні заходи мають бути реалізовані протягом квітня-травня місяця.

Бюджет однієї ініціативи від 100 000 до 320 000 грн.

Діяльність в рамках реалізації ініціативи може включати: організацію та проведення тренінгів, навчальних заходів, круглих столів, інформаційних компаній, розробку навчальних програм, надання консультативної підтримки, підготовку аналітичних документів, інформаційних матеріалів.

Не фінансуються ініціативи, що включають проведення лише одного заходу (конференцій, форуму чи семінару), проведення акцій протесту, політичних, релігійних акцій та заходів, що завдають шкоду навколишньому середовищу. 

Зверніть увагу,  не буде фінансуватися закупівля основних засобів чи заробітна плата службовців!

Тому, заявник має добре подумати про ідею, мету проекту, чи зможе він його швидко реалізувати, які очікувані результати від реалізації проектів.

За додатковими консультаціями звертатись до координатора проекту в АМУ:

Наталя Бескупська

Контактний номер телефону – (097) 688-23-44.

Електронна адреса: n_beskupska@auc.org.ua.

Положення про Конкурс для пілотних міст проекту на фінансування короткострокових ініціатив (проектних заявок)