Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Арбузинський міськрайонний відділ з питань пробації інформує

14.03.2018
Арбузинський міськрайонний відділ з питань пробації

07.03.2018р. особовим складом Арбузинського міськрайонного відділу з питань пробації було відвідано за місцем проживання неповнолітнього Ф., який перебуває на обліку як засуджений до покарання не пов’язаного з позбавленням волі. Неповнолітній Ф. був влаштований до комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Южноукраїнської міської ради у зв’язку із складними життєвими обставинами.

Під час відвідування КЗ ЦСПРД, інспектори та фахівець із соціальної роботи Арбузинського МРВ з питань пробації не просто провели профілактичну роботу з неповнолітнім у невимушеній атмосфері, але й мали змогу поспілкуватися з адміністрацією та педагогічним колективом Центру, які поділилися своїм багатим досвідом роботи з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Під час відвідування Центру неповнолітньому знову було роз’яснено порядок та умови відбування покарання з випробуванням, проведено соціально-виховні бесіди, спрямовані на профілактику алкоголізму та вживання наркотичних речовин. Розмова проводилася у формі «круглого столу», на чолі якого був неповнолітній. Кожний учасник бесіди мав змогу висловити свої зауваження та пропозиції стосовно подальшого перебування неповнолітнього в Центрі та запропонувати стратегію його поведінки і подальші плани на майбутнє.