Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

 До уваги громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради!

28.02.2018
Відділ квартирного обліку та приватизації Южноукраїнської міської ради

Відповідно до Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради проводить інвентаризацію справ квартирного обліку та перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку.

В ході перереєстрації громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради та інвентаризації справ квартирного обліку, яка проходила з 31 жовтня до 31 грудня 2017 року,  виявлені  громадяни, які не підтверджують протягом тривалого часу підстави перебування на квартирному обліку. Згідно вимог чинного житлового законодавства вирішується питання про зняття таких громадян з квартирного обліку.

Громадська комісія з житлових питань при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради попередньо розглянула питання про виключення громадян із списків осіб, які користуються правом першочергового отримання житла і зняття з квартирного обліку.

Проект рішення виконавчого комітету міської ради «Про зняття з квартирного обліку» зі списком осіб щодо яких розглядається питання про зняття з квартирного обліку розміщений на офіційному сайті міста Южноукраїнська (yu.mk.ua) в розділі "Нормативні акти".

За додатковою інформацією пропонуємо звертатися до відділу квартирного обліку та приватизації Южноукраїнської міської ради за адресою: м.Южноукраїнськ,  перший поверх адміністративної будівлі по бульвару Цвіточному, 9.