Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Приклад для наслідування

15.02.2018
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

Свято усіх закоханих не обійшло своєю увагою і відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська», адже кохання не підвладне часу і тільки маючі справжні почуття можна пройти по життю разом 40 років і пронести його через усі незгоди та радощі.

У другому заїзді відділення відпочивають дві сімейні пари Чикіт Юрій Борисович та Ольга Сергіївна, які одружились у 1979 році, Куль Володимир Зіновійович та Надія Леонідівна, які одружились у 1974 році. Вони прожили життя, виховали дітей, дочекались онуків, але світле почуття любові живе в їхньому серці і сьогодні.

При спілкуванні між собою їх очі випромінюють повагу, ніжність і це не можна не помітити. Кожен такий приємний момент життя хочеться закарбувати в пам'яті, так завдячуючи Южноукраїнському міському центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді, якій люб’язно надав у користування штендер були зроблені цікаві знімки для їх сімейного альбому.