Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Проведено нараду спеціалістів  департаменту з представниками організацій надавачів послуг КП «ТВКГ», КП «ЖЕО», ДПЕМ ПРАТ «Атомсервіс»

12.02.2018
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

07.02.2018  о 11.00 год. в актовій залі департаменту соціальних питань та  охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради проведено нараду спеціалістів  департаменту з представниками організацій надавачів послуг КП «ТВКГ», КП «ЖЕО», ДПЕМ ПРАТ «Атомсервіс».

На нараді розглядались питання щодо змін внесених Кабінетом Міністрів України до  постанови від 04.03.2002 N 256 «Про затвердження Порядку фінансів видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенцій з державного бюджету», а саме зміни у  Порядку  проведення органами Казначейства розрахунків, передбачених пунктом 8-1 Порядку фінансування видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенцій з державного бюджету.

У зв’язку з новими проблемними питаннями, які виникли у надавачів послуг повторно проведено нараду 07.02.2018, на якій спеціалісти департаменту надали відповіді на запитання представників підприємств та запропонували шляхи вирішення питання.

Для прискорення та більш ефективної роботи комунальним підприємствам було запропоновано  співпраця в межах діючого Закону України.