Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Всеукраїнська акція Міністерства юстиції «Кохання поза часом»

09.02.2018
Южноукраїнський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану

Сім’я є первинним та основним осередком суспільства. Сім’я - головний інститут суспільства. У свою чергу інститут сім’ї включає безліч більш приватних інститутів, а саме інститут шлюбу, інститут споріднення, інститут материнства і батьківства, інститут власності, інститут соціального захисту дитинства і опіки та інші.

Шлюб - інститут, який регулює відносини між чоловіком та жінкою. Саме шлюб в людському суспільстві вважається єдино прийнятною, соціально схваленою та закріпленою законом формою.

Міністерством юстиції України оголошено про проведення 14 лютого 2018 року у День Закоханих Всеукраїнської акції «Кохання поза часом».       Миколаївська область активно приєдналася до даного заходу та підтримала ініціативу Міністерства юстиції України.

У всіх відділах ДРАЦС Миколаївської області 14 лютого 2018 року буде панувати святкова атмосфера. На всіх молодят чекають приємні сюрпризи.

У цей особливий день Миколаївський міський, Заводський, Корабельний, Центральний районні у місті Миколаєві відділи ДРАЦС Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області працюватимуть з 8 ранку до 24 години вечора, задля того, щоб всі закохані, які мають намір подати заяву на шлюб, змогли здійснити свою мрію.

Закохані пари та молодят, які будуть реєструвати шлюб 14 лютого 2018 року чекає незабутнє свято!!!

Реєстрація шлюбів у Миколаївському академічному художньому драматичному театрі, де для Вас створять атмосферу свята справжні актори.

Реєстрація шлюбів в музеї «Старофлотські казарми», де у величній обстановці, всі закохані створять нові сім’ї.

А також Вас чекають світлове шоу, привітання Святого Валентина й інші приємні несподіванки.

Мешканці міста Миколаєва та Миколаївської області чекаємо на Вас та запрошуємо Вас завітати до відділів ДРАЦС у День Закоханих, щоб подарувати собі незабутні моменти на все життя.

Довідкова інформація за тел. (0512) 368158; 368235 – відділ державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації  Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області;

(0512) 566054; 566043 – Миколаївський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області;

(0512) 474906 – Заводський районний у місті Миколаєві відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області;

(0512) 640400; 640456; 640455 – Корабельний районний у місті Миколаєві відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області;

(0512) 478408; 477943 – Центральний районний у місті Миколаєві відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області.