Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Інформаційно–роз’яснювальна робота фахівців Южноукраїнського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області

02.02.2018
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

2 лютого поточного року на запрошення колективу відділення соціальної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» відбулася зустріч з фахівцями Южноукраїнського об’єднаного управління Пенсійного фонду України  Миколаївської області - начальником відділу обслуговування громадян Касьяновим Максимом Генадійовичем та начальником відділу персоніфікованого обліку Самсоновою Оксаною Дмитрівною.

Темою для обговорення стали питання змін у пенсійному законодавстві, що відбулись з жовтня 2017 року на етапі провадження  Пенсійної реформи.

У ході зустрічі працівники відділення отримали роз’яснення щодо змін в пенсійному законодавстві, умов виходу на пенсію, показників, від яких залежить розмір пенсії та основних проблемах, з якими стикаються громадяни при оформленні пенсій, перевагами користування веб – порталом Пенсійного фонду України.