Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Цікава психологія

17.01.2018
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

 

17 січня 2018 року у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» на базі Університету третього віку відбулось заняття на факультеті «Літературний та художньо-прикладного мистецтва».

Викладач-психолог Курзель Ольга Валентинівна  провела заняття на тему «Психогімнастика, самомасаж. Ізотерапія «Мій ресурс»».

Сьогодні вправи психогімнастики використовуються і для дорослих, це завжди групові заняття, що припускають вираз емоцій, переживань, проблем за допомогою міміки і рухів. У широкому сенсі завданнями психогімнастики є пізнання і корекція особистості людини. Усі присутні весело та розкуто повторювали за викладачем вправи.

Під час заняття Ольга Валентинівна навчила всіх елементам самомасажу.

Проведено заняття ізотерапії, в основу якого покладені різні методи образотворчого мистецтва, та яке допомагає людям впоратися з різними проблемами і стресами, заспокоїти нервову систему. Після занять часто нормалізується сон, зникає агресія. Під час заняття слухачі малювали олівцями, фломастерами мандолу.

 

На згадку було зроблено спільне фото.