Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулась зустріч трудового колективу дитячої поліклініки та представників департаменту соціальних питань та охорони здоров'я та фінуправління Южноукраїнської міської ради

17.01.2018
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

16 січня в комунальному закладі «Южноукраїнська міська лікарня» відбулась зустріч трудового колективу дитячої поліклініки та представників департаменту соціальних питань та охорони здоров'я та фінансового управління Южноукраїнської міської ради. Зустріч пройшла в форматі «круглого столу» та проведена конструктивна розмова з приводу впровадження медичної реформи в Україні. Персонал дитячої лікарні повністю підтримує реформу та готовий розпочати працювати в даному напрямку. Першим етапом впровадження реформи в місті Южноукраїнську стане створення Центру первинної медико-санітарної допомоги, який почне надавати медичні послуги сімейної медицини.

В подальшому заплановані зустрічі з приводу визначення приміщення для Центру первинної медико-санітарної допомоги та інших робочих моментів для успішного початку роботи медичної реформи в місті Южноукраїнську.