Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Екологія дозвілля – екологія душі

11.01.2018
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

 Різдвяні свята тривають,  а разом із ними – святковий настрій, радість зустрічей, а також – приємні подарунки, смачні частування. І більш буденні речі – відходи продуктів, коробки, упаковки і нові правила поводження з побутовими відходами. З 1 січня 2018 року вступила у силу правка до закону «Про відходи», що забороняє захоронення не перероблених відходів.

Вихованці відділення соціальної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  м. Южноукраїнська» долучилися до захисту навколишнього середовища. Діти зібрали декілька пакетів поліетилену і разом з педагогами віднесли в розподільчий пункт сортування відходів. Оператор розповіла дітям про організацію роботи пункту, про правила сортування та підготовки відходів до утилізації.

Екологія повинна стати для людей не тільки наукою, а й способом мислення, поведінки, реальністю дій. Набуття кожною людиною екологічних знань має здійснюватись на всіх етапах формування особистості.