Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Діти із КЗ «Центр соціально-психологоічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» до Різдвяних свят віншували мешканців міста

09.01.2018
Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

Люди, радійте, Христа вітайте,
Божому Сину славу віддайте!
Слава на небі Богу Святому,
На землі спокій роду людському!

Діти із комунального закладу «Центр соціально-психологоічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» до Різдвяних свят віншували мешканців нашого міста, які працюють у державних та приватних закладах, структурних підрозділах, представників різних релігійних конфесій, працівників ВП ЮУ АЕС та автотранспортного господарства.

Юні колядники завітали в інформаційний центр «Імпульс», у виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради, до управління молоді, спорту та культури ЮУ МР, в Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Департамент соціальних питань та охорони здоров’я ЮУ МР,, у місцевий відділ поліції та до прокуратури. Також дітей були раді бачити у себе керівники Южноукраїнського комбінату харчування, господарі кафе «Козацька Рада»,  працівники ПриватБанку.

Також в цей  день діти вітали працівників атомної електростанції та автотранспортного господарства та посіяли їх на добробут, мир та злагоду.

Всі радо приймали в себе діток та обдаровували їх солодощами та різноманітними дарунками. Дітки в свою чергу підготували невеликий Різдвяний вертеп із колядниками, чортиком, кізкою, засівальниками та ангелами.