Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Миколаїв: 18-19 грудня на пожежах в житлових будинках загинуло двоє людей

20.12.2017
Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

18-19 грудня, вогнеборці Миколаївщини  чотири рази залучились до гасіння  пожеж в житлових будинках. Два вогневі випадки призвели до загибелі двох людей. Так, 18 грудня о 21:37 до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС України у Миколаївській області повідомили про пожежу в квартирі одноповерхового житлового будинку на вул. 68 Десантників Центрального району м. Миколаєва.

За викликом прибув  черговий караул 2 Державної пожежно-рятувальної частини, відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення та чергова зміна оперативно-координаційного центру. На місці пожежі вогнеборці виявили тіло загиблого чоловіка 1956 р.н. О 21:49 пожежу площею 20 кв.м., локалізовано, 21:58 - ліквідовано. Ймовірна причина пожежі - необережність під час паління.

Від ДСНС працювало 17 чоловік особового складу та 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

19 грудня о 07:07 до Служби порятунку “101” надійшла інформація про загоряння в квартирі на другому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вул. Театральній у Інгульському районі міста.

За вказаною адресою виїхали відділення 3, 4 ДПРЧ та чергова зміна оперативно-координаційного центру. Вогнеборцями, під час гасіння пожежі, виявили тіло загиблої господарки 1939 р.н. Внаслідок щільного задимлення в помешканні, її донька не змогла самостійно вибратись на свіже повітря. Рятувальники через балкон витягли жінку 1960 р.н., після чого каретою швидкою медичної допомоги  її доставлено до лікарні швидкої медичної допомоги.

О 07:21 пожежу локалізували, 07:40 - ліквідували на площі 6 кв.м., її ймовірна причина - коротке замкнення електропроводки.

 Від ДСНС працювало 18 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки.

http://mk.dsns.gov.ua/