Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

19 грудня -  День Святого Миколая, найбажаніший день у році для дітей

19.12.2017
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

19 грудня -  День Святого Миколая, найбажаніший день у році для дітей, якому передує чарівна казкова ніч, повна очікування свята та подарунків.

У відділенні соціальної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» в цей день відбулося чудове свято, організоване педагогами. Діти від душі раділи, трохи лякалися «чортика», котрий хотів зіпсувати свято, але дочекалися Миколая і отримали подарунки. Радості також додала красуня ялинка, яку напередодні свят дітлахам подарував благодійник

Традиційно в цей день, дітей, в чиї долі ввійшло сирітство чи тяжкі хвороби відвідують меценати, аби порадувати їм подарунки. Тож завдячуємо керівництву міста за надані для дітей солодкі подарунки, а також директору територіального центру соціального обслуговування Антоніні Мартинко, заступнику директора департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Лілії Зінченко, волонтеру Южноукраїнської благодійної організації «Миротворець» Сергію Соломону, які подарували дітям солодощі та розвиваючі ігри.