Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про забезпечення продуктами дитячого харчування дітей перших двох років життя з малозабезпечених сімей

15.12.2017
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

В місті Южноукраїнську  в рамках реалізації міської комплексної  Програми «Охорона здоров’я в місті Южноукраїнську»  на  2017 – 2022  роки,  фінансується  комплекс заходів  щодо  репродуктивного  здоров’я населення міста. За вищезазначеною програмою здійснюється безкоштовне забезпечення продуктами дитячого  харчування дітей перших двох  років життя з малозабезпечених сімей.

Протягом 11 місяців 2017 року безкоштовно дитяче харчування в Южноукраїнську отримували  57 дітей. 

Для того, щоб отримувати дитяче харчування  безкоштовно, необхідно написати заяву в дитячій поліклініці, надавши довідку про реєстрацію, довідку про статус малозабезпеченої особи виданої департаментом соціальних питань та  охорони здоров’я Южноукраїнської  міської  ради.

Оскільки відповідно до затвердженої  постанови Кабінету Міністрів України від 08.02.1994 № 66 «Про додаткові соціальні гарантії для малозабезпечених сімей з хворими дітьми та дітьми першого та другого року життя», Інструкції Міністерства охорони здоров`я України від 30.03.1994 № 42, списки повинні бути затверджені виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради, зазначеній категорії осіб необхідно своєчасно подавати заяву та довідки до дитячої поліклініки Южноукраїнської міської лікарні.