Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Створи новорічне святкове диво

15.12.2017
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Новий Рік – це особливе родинне свято, кожен до нього готується по-різному, але всі дуже нетерпляче чекають на нього. Це свято, коли дорослі знову стають дітьми, а діти як завжди, затамувавши подих, чекають подарунків. Це свято – коли в повітрі літає казка. Саме ці важливі моменти залишаються в серці дитини на все життя, з яких вони творять свої майбутні сімейні цінності, а тому дуже важливо, щоб батьки приділяли свій час, особливо в такі моменти, своїм дітям.

Напередодні новорічних свят, в рамках Школи відповідального батьківства спеціалістом ЮМЦСССДМ – Інгою Нестеренко проведено заняття з батьками. Основним завданням заняття було – донести до їх свідомості важливість таких простих речей, як те, що Новий рік – це коли родина усією сім’єю прикрашає свій дім, готує сюрпризи та подарунки, роблячи свято бажаним та чарівним.

Під час заняття, батькам було запропоновано переглянути слайди про розмаїття власноруч зроблених подарунків, про те, як прикрашати свою оселю.

Після демонстрації слайдів мами й самі спробували дещо зробити своїми руками з підручних матеріалів. Учасники майстер класу були в захваті, проявили свій ентузіазм, фантазію й зрозуміли: щоб зробити святковий настрій для дітей та близьких багато не треба. Виготовленні прикраси, з часткою свого батьківського тепла, матері понесли додому.