Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності, мешканців та гостей міста Южноукраїнська!

07.12.2017
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

З метою забезпечення мешканців міста новорічними ялинками (дерева хвойних порід), якісними продуктами харчування безпосередньо від виробників, виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради прийнято рішення від 22.11.2017 №319 «Про організацію новорічних  ярмарків».

Відповідно до вищевказаного рішення ярмарки проводитимуться з 10.12.2017 по 31.12.2017 з 6.30 до 20.00 в спеціально відведених для цього місцях за адресами:

1.   З продажу новорічних ялинок (дерева хвойних порід):

   - територія майданчику «п’ятачок» на перехресті вулиць Миру та Олімпійської;

    - у дворі житлових будинків №17, №19 на проспекті Незалежності;

    - у дворі житлових будинків №5, №7 на проспекті Соборності.

 2. Новорічний ярмарок з продажу продуктів харчування (сільськогосподарська продукція рослинного та тваринного походження, м’ясна гастрономія та хлібобулочні вироби) проходитиме 16, 23, 30 грудня 2017 року з 8-00 до 15-00 в спеціально відведеному для цього місці: територія об’єкта «Критий ринок», за адресою - вулиця Дружби Народів, 19б, діяльність якого організовує ТОВ «Грант Інвест Сервіс».

Суб’єктам господарювання, які мають намір розмістити об’єкт торгівлі з продажу новорічних ялинок (дерева хвойних порід), для отримання запрошення щодо участі у ярмарку, необхідно подати до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відповідну заяву із зазначенням ідентифікаційного коду юридичної особи/реєстраційного номеру облікової картки платника податків та інших обов’язкових платежів, до якої додати копію документа, що підтверджує правомірність здійснення торгівлі деревами хвойних порід, та копію договору про надання послуг з вивезення та складування твердих побутових відходів.

Суб’єктам господарювання, які мають намір розмістити об’єкт торгівлі з продажу продуктів харчування (сільськогосподарська продукція рослинного та тваринного походження, м’ясна гастрономія та хлібобулочні вироби), для участі у ярмарку, необхідно подати до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відповідну заяву із зазначенням ідентифікаційного коду юридичної особи/реєстраційного номеру облікової картки платника податків та інших обов’язкових платежів, до якої додати копію договору про надання послуг з вивезення та складування твердих побутових відходів.

Управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради забезпечує розгляд заяв суб’єктів господарювання щодо їх участі у ярмарках та вирішує питання щодо розміщення об’єктів торгівлі згідно з вищевказаним рішенням.

За додатковою інформацією звертатись у відділ сприяння підприємництву управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради за телефоном (05136) 5-62-00 або за адресою б-р Цвіточний, 9.

Запрошуємо суб’єктів господарювання, мешканців та гостей міста Южноукраїнська прийняти участь у ярмаркових заходах!

 

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради