Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Проведено заняття "Університету третього віку"

06.12.2017
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

З метою залучення старшого покоління до активного суспільного життя, участі в житті міської громади, підтримки їх фізичного та інтелектуального здоров’я, розширення світогляду, створення умов для спілкування та самореалізації і був створений «Університет третього віку» при комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська»

Навчають наших студентів викладачі-волонтери, люди старшого віку, які обізнані з темою програми та мають відповідну освіту і досвід, вчителі, лікарі, представники державних та громадських організацій, усі, хто виявляє бажання та є фахівцями щодо теми, яка цікавить слухачів.

6 грудня 2017 відбулось заняття факультету «Літературний та художньо-прикладного мистецтва». Навчання розпочалося у гарному настрої, так як всі студенти отримали фото, зроблені на минулому тижні фотографом Паначовою Валерією. Слухачами було отримано масу радості та гарних емоцій від перегляду професійних фотознімків.

У піднесеному настрої було проведено сьогоднішнє заняття, на якому студенти навчалися навикам в’язання крючком та спицями.

Отже, “Університет третього віку” дозволяє пенсіонерам розкрити у собі ті таланти, які були притиснуті роботою, клопотами і родинними проблемами, дає можливість познайомитися з новими цікавими людьми. Так люди похилого віку отримали можливість здобувати необхідні знання, знову відчути себе потрібними, усвідомити, що життя продовжується і меж пізнання не існує.