Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Шановні небайдужі громадяни міста!

06.12.2017
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

У липні поточного року ми зверталися вже з проханням допомогти сім'ї Южноукраїнців, які опинилася у складній ситуації, в квартирі з’явилися дуже небезпечні комахи-паразити.

До 1 грудня 2017 року вони перебували у соціальних палат при інфекційному відділенні комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня» на момент проведення в квартирі дератизації та ремонту.

На даний час за кошти міського бюджету в квартирі було здійснено поточний ремонт, замінено сантехніку.

Завдяки небайдужим громадянам міста було надано їм меблі (два крісла, диван, ліжко, стіл), зібрано велику кількість речей бувших у вжитку та постільної білизни.

Просимо всіх небайдужих надати допомогу речами довготривалого вжитку (шафи, столи, ліжка, килими, крісла, стільці та ін..), також є потреба у кухонному посуді та продуктах харчування. В свою чергу, хочемо подякувати небайдужим громадянам, які вже надали допомогу цій сім'ї речами першої необхідності (одягом, білизною, меблями).

Будемо вдячні за будь-яку допомогу, адже кожен з нас може опинитися в складній ситуації та потребуватиме підтримки громадян міста. Будьмо людяними!

За додатковою інформацією звертайтеся до комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» за адресою б-р Цвіточний, 4, каб. №4, тел. 5-44-54 .