Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Новинки у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг

01.12.2017
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

Комунальний заклад "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська" не стоїть на місці і постійно для пільгової категорії населення запроваджуються нові послуги. В поточному році, як ніколи відчутна підтримка депутатського корпусу. Ось і знову за депутатські кошти придбано новий медичний прилад для відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг коммунального закладу, це глюкометр  (комплект тест-смужок та ланцети) для вимірювання рівня цукру у крові відпочиваючим відділення.

У відділенні щорічно проходять реабілітацію 300 ветеранів війни, ветеранів праці, одиноких громадян та інвалідів, які проживають у нашому місті і опинилися в скрутних життєвих обставинах та потребують постійної допомоги. Багато з них, перебуваючи у поважному віці хворіють на цукровий діабет та мають бажання отримувати соціально-медичну послугу, таку як вимірювання рівня цукру.

Використання пристрою не потребує спеціального навчання, необхідно лише ввімкнути глюкометр, вставити тест-смужку і нанести на неї маленьку краплину крові.

Сама послуга надаватиметься відпочиваючим відділення за соціальною ціною.

Крім того, новинкою заїзду відпочиваючих відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг у грудні стануть картки прийому процедур, це документ обліку процедур, які призначено у продовж курсу оздоровчо-реабілітаційних послуг відділення,  також картка містить у собі інформацію про відділення, телефонний довідник усіх соціальних служб міста, календар на поточний рік.

Картка стане у пригоді не тільки для проходження медичних процедур у відділенні, а й стане необхідною у повсякденному життя кожного відпочиваючого відділення.