Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Міський фотоконкурс «Зупинись мить, ти чарівна!»

28.11.2017
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

З метою сприяння соціальної інтеграції, самореалізації, розвитку творчих здібностей та популяризації фотомистецтва серед  дітей та молоді з особливими потребами  кожен рік,  у листопаді Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить для дітей та молоді з особливими потребами міський фотоконкурс «Зупинись мить, ти чарівна!».

Цьогоріч у фотоконкурсі  взяли участь 10 «особливих» дітей. Дуже важко членам журі було відзначити краще аматорське фото. Але, за результатами анонімного голосування було визначено кращу фотороботу «Лісовий красень» автором якої є  Нікульніков Максим.  Грамотою, дипломами та приємними подарунками за активну участь,  натхнення й творчий підхід нагороджено було  всіх  учасників.   

Фахівець із соціальної роботи Денисюк Світлана відзначила батьків, які  упродовж років активно підтримували у конкурсах своїх дітей.      

Серед них:  родина Нікітенко Н.В. та В.Г, Угнівенко С.В. та Р.В., Булацевських Н.В. та В.В., Іванісових О.М. та В.О., Грицини О.В., Верьовкіних І.Ю. та В.В.

Від усього колективу ЮМЦСССДМ   Дизик Алла  висловила   вдячність і   величезне людське «Спасибі» батькам за їх  відповідальне ставлення   до виконання своїх  батьківських обов’язків,    адже успіхи їх дітей – це , безумовно, заслуга найближчих людей.

Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює вдячність начальнику управляння молоді, спорту та культури Захарко Нелі Георгіївні за представлені  блокноти для нотаток «Южноукраїнськ –місто активного відпочинку», які були вручені разом з Подяками батькам.