Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Звіт про виконану роботу департаменту інфраструктури міського господарства станом на 14.11.2017

14.11.2017
  1. Прийнято участь у п`яти  комісійних обстеженнях об’єктів  інфраструктури міста.
  2. Продовжуються роботи на об’єкті:  «Реконструкція гуртожитку № 6 під житло за адресою: вулиця Олімпійська, 3 (Комсомольська, 3) в м. Южноукраїнськ, Миколаївської області».
  3. Очікуються документи для прийняття в експлуатацію об’єкта будівництва: «Реконструкція дороги з влаштуванням зупинки громадського транспорту за адресою: вулиця Маяковського біля житлових будинків №44 та №46 в м. Южноукраїнську Миколаївської області».
  4. Завершуються монтажні роботи по об’єкту: «Технічне переоснащення ТРП – 4 А за адресою: бульвар Шевченко, 10 А м. Южноукраїнськ Миколаївської області».
  5. Виконуються роботи по об’єкту: «Капітальний ремонт санітарних вузлів ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 імені Захисників Вітчизни по бульвару Курчатова,8».
  6. Проводиться підготовка до ІІ-го етапу із технічного переоснащення інженерних вводів з встановленням приладів обліку теплової енергії, гарячого і холодного водопостачання у житлових будинках міста.
  7. Виконуються роботи із розробки ПКД по об’єкту: «Розробка ПКД та проведення експертизи на реконструкцію будівлі «Центру надання адміністративних послуг за адресою: вул. Дружби Народів, 35 В».
  8. Проводяться  роботи по капітальному ремонту загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Захисників вітчизни (заміна вікон) по бульвару Курчатова, 8 міста Южноукраїнськ Миколаївської області.
  9. Проводяться роботи по капітальному ремонту загальноосвітньої школи №3 І-ІІІ ступенів (заміна вікон та встановлення перегородок в санвузлах) по бульвару Цвіточний, 5 міста Южноукраїнська Миколаївської області.
  10. Проводяться роботи по капітальному ремонту ліфту за адресою: вул. Набережна Енергетиків, 47 (вантажний ліфт).
  11. Ведеться консультативна робота з представниками ОСББ щодо розробки ними проектно-кошторисної документації по об’єктах.
  12. Проводяться роботи із капітального ремонту мереж опалення, гарячого та холодного водопостачання і водовідведення нижче відм. 0,000 в будинку № 5 по пр. Незалежності в м. Южноукраїнськ Миколаївської області.
  13. Встановлено поручні біля та в 4 житлових будинках м. Южноукраїнськ Миколаївської області.
  14. Розпочаті роботи з капітального ремонту внутрішньобудинкових інженерних мереж житлового будинку по вулиці Дружби Народів, 32 в м. Южноукраїнськ Миколаївської області.
  15. Проводяться роботи з реконструкції внутрішньобудинкових електричних мереж житлового будинку за адресою: вул. Дружби Народів, 56, м. Южноукраїнськ Миколаївської області.
  16. Виконано погодження розрахунків до договорів оренди між суб’єктами господарювання та балансоутримувачами комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  17. Направлено інформаційні листи суб’єктам підприємницької діяльності та комунальним підприємствам.
  18. Підготовлено та оприлюднено проекти рішень для розгляду на сесії Южноукраїнської міської ради.
  19. Оброблено документацію щодо подовження договорів оренди на приміщення комунальної власності міста Южноукраїнська.
  20. Ведеться та формується єдиний реєстр майна комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  21. Підготовлено необхідну документацію для проведення приватизації майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  22. Готується засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  23. Приймали участь у роботі профільної групи для вирішенні питання передачі майна               КЗ «Южноукраїнська міська лікарня» до МОЦЕМД та МК.
  24. Прийняли участь у галузевому форумі з обговорення реформування соціальної сфери, охорони здоров’я, соціального захисту.
  25. Виконується перевірка актів виконаних робіт КП СКГ та КП ЖЕО.
  26. Надано відповіді на звернення громадян, які звернулися з наступних питань:
    • щодо виконання ямкового ремонту по проспекту Незалежності;
    • щодо відсутності гарячої води в житловому будинку після ремонту ТРП-4.

В департаменті інфраструктури міського господарства ведеться контроль за своєчасним вирішенням всіх порушених в зверненнях питань та надання в установлений законом термін письмових відповідей.