Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Музика лікує

14.11.2017
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

Музика – потужний лікувальний засіб для впливу на психічний і фізичний стан людини. Ще з давніх-давен користувались цілющими властивостями музики лікарі , які застосовували звуки для лікування душі й тіла. Лікарі Древнього Китаю навіть готували «музичні рецепти» та вірили у те, що мелодія має вплив на органи людського тіла.

 Нині сфера застосування музикотерапії активно поширюється у багатьох країнах і застосовується у лікарнях, центрах реабілітації, а також дитячих садках і школах.

Музикотерапію, як послугу, у листопаді розпочали застосовувати у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська».

Відпочиваючи мають змогу відчути на собі переваги такої послуги. І як виявилось, охочих багато.

Отже, музикою ми можемо регулювати  нашу психіку, змінювати наші настрої у різних життєвих ситуаціях. У станах нездужання, поганого самопочуття ми звикли покладатися на допомогу лікарів, забуваючи, що володіємо власною могутньою силою – психічною енергією, силою духу, силою творчої уяви, яка у поєднанні з вібраційним впливом відповідної музики може слугувати для нас найефективнішими ліками для подолання будь-якої хвороби.