Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Вручення посвідчення інспектору праці

07.11.2017
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

3 листопада 2017 року перший заступник начальника управління Держпраці у Миколаївській області Скуратовська Яна Олександрівна вручила посвідчення інспектора праці головному спеціалісту – інспектору праці відділу праці департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради Онищенко Наталі Володимирівні.

Посада інспектора праці була впроваджена у зв’язку із делегуванням органам місцевого самоврядування повноважень із здійснення контролю у сфері зайнятості та оплати праці.

Онищенко Наталя Володимирівна вже другий інспектор праці органів місцевого самоврядування у Миколаївській області, яка відповідно
до ч. 3 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наділена повноваженнями щодо здійснення  контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення з питань своєчасної та у повному обсязі оплати праці, додержання мінімальних гарантій в оплаті праці, оформлення трудових відносин.

Згідно з п. 3 Порядку здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2017 № 295, інформацію про посвідчення інспектора праці внесено до реєстру посвідчень, який веде Державна служба України з питань праці.

Повну інформацію щодо виданих посвідчень інспекторам праці Миколаївської області можна перевірити на сайті Державної служби України з питань праці у розділі «Здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю», підрозділах «Інформація про службові посвідчення інспекторів праці Держпраці» та «Інформація про службові посвідчення інспекторів праці органів місцевого самоврядування» у вкладці «Миколаївська область» або за телефоном (044) 288-10-00.