Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Завершення благодійної акції "У вальсі з листопадом"

02.11.2017
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

У відділенні соціальної реабілітації дітей – інвалідів комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» в рамках благочинної акції проведено фотосесію для дітей «У вальсі з листопадом».

Звичайно, очікуваним було те, що знімки професійних фотографів відобразять порухи дитячих емоцій, їх особистість. Адже кожна людина унікальна. Особливі діти – також. Тож висловлюємо щиру подяку фотографам Валерії Паначовій, Світлані Аман, Зибіній Юлії, Ользі Гребелюк за те, що вдалося вхопити цю унікальність, передати її.

Наразі тема фотографії була продовжена на засіданні групи самопідтримки батьків, які виховують дітей з інвалідністю. Фахівець із соціальної роботи Центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Южноукраїнської міської ради Світлана Денисюк запросила батьків з дітьми прийняти участь у фотоконкурсі світлин, присвячених природі осінньої пори. А завдячуючи депутату Южноукраїнської міської ради Мілюк В.В. для відділення придбано власний фотоапарат. Тож відтепер у дітей з педагогами  з’явилася можливість стати мисливцями за прекрасними миттєвостями життя.