Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

20-річчя з дня створення відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів

02.11.2017
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

1 листопада 2017 року у відділенні соціальної реабілітації дітей – інвалідів комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» відбувся захід, присвячений 20 – річчю від дня створення відділення. Імпровізована святкова зала не вміщала гостей. З привітаннями, щирими побажаннями успіхів в роботі працівникам реабілітаційної установи та з подарунками для розвитку особливих дітей до відділення завітали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Г.Ф. Мустяца, депутати Южноукраїнської міської ради О.В. Палій, М.М. Борець, директор департаменту соціальних питань та охорони здоров’я  Южноукраїнської міської ради Л.В. Заболотна, директор територіального центру соціального обслуговування А.В.Мартинко,завідувач дитячої поліклініки Ж.Д. Качуровська,  головний лікар ОРК «Іскра» О.М. Кокол, лікар ОРК «Іскра» М.Г.Заболотня, начальник управління молоді, спорту та культури          Н.Г.Захарко, виконувач обов’язків завідувача психолого – медико – педагогічної консультації управління освіти Т.Ю. Яворська, директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді А.А. Дизик, начальник служби у справах дітей М.А. Гопкал, директор центру соціально-психологічної реабілітації дітей Я.Б. Мельник, директор центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів в Арбузинському районі В.В. Медиченко.

Ювілейна дата передбачає підведення підсумків, окреслення подальших перспектив. Тож на початку офіційної частини всі присутні мали змогу переглянути відеоролик про історію відділення у вигляді презентації. Колектив відділення як відзнаку своєї праці отримав подяку від міського голови В.К. Пароконного. Зворушливо та щиро звучали виступи Г.Ф.Мустяци, Л.В. Заболотної, А.В. Мартинко, а також Н.Г.Захарко. Але найзворушливішими були, звичайно, діти, які в концертній програмі показали всі свої таланти.

Вихованці відділення танцювали, показували театралізовані сценки. Вірш невідомого автора «Звідки я взявся», який прочитав Коля Могильда, розчулив всіх присутніх в залі,  красивий джазовий етюд фортепіано виконала Лоліта Манзенко, з привітальною піснею виступив вихованець дитячого садочка № 6 Чоботарьов Ярослав, а також оптимістично прозвучала музична п’єса «Побачимось завтра» виконана на скрипці вихователем Наталією Пасічник. На завершення заходу вихователі відділення подарували чарівну пісню «Посмішка дитини» та всі присутні  сфотографувалися на пам’ять.