Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Прийміть подяку!

24.10.2017
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

Комунальний заклад «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська»  висловлює щиру подяку депутатам Южноукраїнської міської ради, які виділили депутатські кошти для матеріального забезпечення роботи відділень, а також на оформлення паспортів сім'ї Матвєєвих, які опинилися в складній життєвій ситуації.

 Так завдяки небайдужості депутата Южноукраїнської міської ради       Курдасова О.О., який виділив кошти на оформлення паспортів пенсіонерці Матвєєвій Галині Олександрівні 1938 р.н. та її доньці,  інваліду І групи Матвєєвій Наталії Валеріївни, 1972 р.н., які вони втратили під час пожежі в їх помешканні. Це дало їм можливість отримувати пенсію, сплачувати житлово-комунальні послуги та взагалі повноцінно жити.

Дякуючи депутату Южноукраїнської міської ради Палію О.В. було придбано рідкокристалічний телевізор у відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу, що дає змогу проводити дітям з особливими потребами цікавий досуг із залученням інформаційних технологій.

За депутатські кошти депутата Южноукраїнської міської ради Мілюк В.В.   було придбано цифрову камеру (фотоапарат)  у відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу, що дасть змогу проводити культурно-мистецькі заходи, а також робити гарні фото-звіти на згадку.

Завдяки підтримки депутатів Южноукраїнської міської ради Зеленюка А.В. та Потапової Л.А. було придбано у відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг комунального закладу було придбано апарат для світлотерапії БІОПТРОН. Використання такої лампи дасть змогу відпочиваючим відділення, а їх у рік проходить 300 осіб, зміцнити місцевий і загальний імунітет, зняти прояви алергії, зменшити локальні запалення. А також цей прилад дозволить швидше відновитися після операцій і зменшити вираженість неприємних симптомів.

Завдяки підтримки депутатів Южноукраїнської міської ради Носана М.М., Кривіцької Ж.О., Дзюбенко Л.П. з’явилася можливість придбати кухонні меблі (з вмонтованою варочною поверхнею) для відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнськ».

У відділенні щорічно проходять реабілітацію 300 ветеранів війни, ветеранів праці, одиноких громадян та інвалідів, які проживають у нашому місті. А також у відділенні щоденно харчуються особи, які опинились в складних життєвих обставинах.

Кухонні меблі, які зараз є в наявності у відділенні придбані ще у 1995 році, та на даний момент перебувають у непридатному стані, що представляє незручність для робочого персоналу відділення, яке обслуговує пільгову категорію населення нашого міста.

Велика Вам всім подяка за надану матеріальну допомогу комунальному закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська»!