Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Осінній ярмарок у відділенні реабілітації дітей інвалідів комунального закладу

13.10.2017
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

12 жовтня 2017 року в переддень світлого Дня Покрови Пресвятої Богородиці у  відділенні соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу «Територіальний центр (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнськ» пройшов осінній ярмарок, який підготували батьки з дітьми та працівники відділення.

На ярмаркових прилавках розмістилися дари осені: гарбузи, кавуни, яблука, груші, капуста, буряки, виноград, а також різноманітні кулінарні вироби. Всіх присутніх на ярмарку розважали імпровізовані персонажі: Осінь та «молодиці» в українському одязі та хустках.

На осінній ярмарок завітали директор комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» Антоніна Мартинко, директор Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Южноукраїнської міської ради Алла Дизик, начальник служби у справах дітей Южноукраїнської міської ради Микола Гопкал та колектив служби, а також вихованці комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» на чолі з директором Ярославою Мельник.

Українські звичаї та традиції, відтворені у сучасному світі, відгукуються в нас на генетичному рівні, тож подібні дійства завжди вдаються. А кошти від ярмаркування будуть спрямовані на потреби відділення соціальної реабілітації дітей – інвалідів.