Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося навчання з питань охорони праці

05.10.2017
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

04 жовтня 2017 року у залі засідань департаменту соціальних питань та охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради відбулося навчання з питань охорони праці. Навчання проводив спеціаліст ДП «Миколаївський експертно-технічний центр» Сербін Сергій Вікторович.

Представники виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, департаменту соціальних питань та охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради, департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради, управління екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради, комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня», комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська», комунального підприємства «Служба комунального господарства», Южноукраїнської об’єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Миколаївській області, ТОВ «Южноукраїнський ринок» освоїли основні правила техніки безпеки на підприємстві, в установі, організації, ознайомилися з переліком обов’язкової документації з питань охорони праці, Положенням про навчання та розслідування нещасних випадків на підприємстві.

За результатами навчання було проведено перевірку знань відповідальних осіб за охорону праці на підприємствах, в установах та організаціях згідно з вищевикладеною програмою.