Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Привітання відпочиваючих відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку

04.10.2017
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

  3 жовтня 2017 року з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана відбулися заходи для відпочиваючих відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська. Свято відбулось у приміщенні комунального закладу «Дитяча школа мистецтв» м. Южноукраїнська, яке гостинно прийняло гостей та винуватців свята.

Взяли участь у заходах депутат Южноукраїнської міської ради Світлана Гут, директор департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради Лариса Заболотна, директор комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» Антоніна Мартинко.

Зі словами привітань від міського голови, від імені Южноукраїнської міської ради її виконавчого комітету, депутатського корпусу та особисто від себе виступила Світлана Гут до відпочиваючих відділення.

Вихованці комунального закладу «Дитяча школа мистецтв»  м. Южноукраїнська привітали ветеранів, показавши свої творчі здібності.

В цей день вихованці відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів також підготували гарні номери з піснями, віршами та танцями. Наприкінці кожному ветерану було вручено символічні парасольки, зроблені  руками дітей.

 На завершення свята ветерани отримали продовольчі пакунки та вітальні листівки від міського голови Віктора Пароконного.

Після побаченого ніхто не залишився байдужим, адже міська влада не забуває про осіб, які зробили важливий внесок у розбудову нашої держави та міста.

Хочемо подякувати усім, хто приймав участь у заході.