Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Екскурсія для вихованців відділення соціальної реабілітації дітей – інвалідів

04.10.2017
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

3 жовтня 2017 року за ініціативи керівника комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» Антоніни Мартинко та за сприяння заступника начальника Южноукраїнського відділення поліції Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області Віталія Кравцова відбулася екскурсія для вихованців відділення соціальної реабілітації дітей – інвалідів.

Дітей та їх педагогів зустріла інспектор з кадрів, лейтенант поліції Анастасія Шендрик, яка провела цікаву екскурсію і познайомила дітей з роботою нової поліції. З цікавістю діти слухали розповідь про роботу правоохоронців, розглядали світлини на стендах, але справжній захват викликала у дітей демонстрація амуніції, спецзасобів та зброї, які допомагають полісменам у їхній роботі. Дітям навіть дозволили приміряти бронежилет і каску.

Підліткам з особливими потребами імпонувала гостинність правоохоронців, але все ж таки вони пообіцяли бувати тут тільки з доброго приводу, наприклад, - на екскурсії.

Подібні заходи розвивають почуття відповідальності у дітей та, водночас, формують рівень довіри до працівників поліції.