Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Бібліотекар – це не професія, а стан душі

28.09.2017
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Ріднити людей з книгою, відкривати їм красу і силу слова,  – що  може бути достойнішим? Скільки в стінах бібліотек переплелось людських долонь, скільки збережено і упорядковано книг!

Невеликою частиною бібліотек України є комунальний заклад «Міська бібліотека для дорослих», в якому працюють самовіддані люди. Всі вони вважають свою професію не просто роботою, а своєю місією на землі, покликанням своєї душі. Це люди, які допомагають творити свято, цим дихають і живуть.

Цієї осені колектив бібліотеки святкує свій 40- річний  ювілей. Це свято духовно багатого колективу бібліотечних працівників.

 

Шановні колеги!

Від імені колективу бібліотеки для дітей щиро вітаємо вас з професійним святом духовності, мудрості і знань – Всеукраїнським днем бібліотек та 40-річним ювілеєм!

Бажаємо вам творчого завзяття, нових успіхів у благородній праці на теренах розбудови української науки, освіти, культури і духовності, неодмінного зростання читацького попиту на книгу, інформацію, посилення авторитету бібліотечної справи в суспільстві.

Зичемо вам і вашим близьким міцного здоров'я, благополуччя, достатку у кожній оселі і прихильності долі. Нехай ніколи не покидають вас почуття Оптимізму, Віри, Надії, Любові і Мудрості!

 

 

З повагою і вдячністю за вашу працю, професіоналізм і відданість професії колектив комунального закладу «Міська бібліотека для дітей»