Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Представники терцентру прийняли участь у виробничій нараді лікарів дитячої поліклініки

20.09.2017
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

19 вересня 2017 року представники комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» прийняли участь у виробничій нараді лікарів дитячої поліклініки комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня». 

Завідувач відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів Людмила Чернова розповіла, що в реабілітаційній установі з початку року соціальними послугами охоплено понад 50 дітей. У відділені працює група денного догляду та дітям надаються реабілітаційні послуги поза групою за індивідуальним графіком. Категорії отримувачів послуг: діти з інвалідністю та діти віком до двох років (включно), які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності. Діти отримують у відділенні послуги з педагогічної ( в тому числі логопедичної), психологічної, медичної реабілітації, фізичної.

Фахівець з фізичної реабілітації Марія Скочко розповіла про напрямок своєї роботи: послуги з лікувальної фізкультури (механотерапія – заняття на тренажерах), активна та пасивна гімнастика, лікувальний масаж.

Комплексний підхід, співпраця суб’єктів реабілітаційної роботи з дітьми – запорука успішної соціалізації дітей, які мають інвалідність.