Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся круглий стіл

11.09.2017
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

06.09.2017 року в актовій залі департаменту соціальних питань та  охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради відбувся круглий стіл за участі представників та голів громадських організацій: Горняк Л.І., Громенка В.С., Онуфрієнка В.В., Венгера В.М., Ретюнських О.С., Мартиненко С.А.

Директор департаменту Заболотна Л.В доповідала про проведену роботу за всіма напрямками за липень – серпень 2017року. Заслухали інших  доповідачів:

- директора комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнську Мартинко А.В, яка розповіла присутнім про додаткові нові послуги для жителів міста , які вже впроваджені та які плануються.

- директора міського центра зайнятості м.Южноукраїнська Ретюнських О.С, яка розповіла  присутнім про навчання, яке можуть отримувати на даний час безробітні,та їх умови.

- начальника відділу державних соціальних допомог Демчевську Л.М, яка  відповіла на всі питання присутніх з призначення субсидій.

Також провели обговорювання заходів з підготовки і проведення в місті 30-ой річниці міської спілки ветеранів Афганістану, яке пройде 16.09.2017року на меморіальному комплексі о 12.00год.

Під час зустрічі були розглянуті проблемні питання з якими зустрічаються громадські організації у своєї діяльності