Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Засідання колегії при депаратменті соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

08.09.2017
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

7 вересня 2017 року представники комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» прийняли участь у засіданні консультативно-дорадчого органу (колегії) при депаратменті соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради.

На колегії було заслухано звіт завідувача відділення реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» Людмили Чернової про роботу відділення.

Протягом І півріччя 2017 року реабілітаційні послуги у відділенні отримала 31 дитина з інвалідністю та 1 дитина групи ризику. З метою збільшення кількості дітей – користувачів реабілітаційних послуг – у серпні було проведено День відкритих дверей, де батьки дітей з інвалідністю та соціальні партнери змогли ознайомитися з формами та методами реабілітаційної роботи. Станом на 07.09.17 року послугами у відділенні охоплено 47 дітей, що на 15 дітей більше ніж на кінець минулого навчального року.

Також директор комунального закладу повідомила, що з 11 вересня до 3 жовтня буде здійснюватися медичний супровід дітей-інвалідів медичним персоналом оздоровчо-реабілітаційного комплексу «Іскра» відокремленого підрозділу Южноукраїнська атомна електростанція.