Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

День відкритих дверей

30.08.2017
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

      29 серпня у відділенні соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» пройшов День відкритих дверей.  Колектив відділення зустрічав гостей: дітей, батьків, представників місцевого самоврядування – директора територіального центру соціального обслуговування - Мартинко Антоніну Валеріївну, заступника директора департаменту соціальних питань та охорони здоров’я – Зінченко Лілію Юріївну, соціальних партнерів: завідувача дитячої поліклініки  – Качуровську Жанну Дмитрівну,  директора центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – Дизик Аллу Андріївну, колегу з Арбузинського районного Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів - Медиченко Вікторію Вікторівну,  логопеда ДНЗ № 8  - Рябченко Людмилу Олександрівну та підприємця Лесів Олену Олександрівну (магазин «Фортуна») - багаторічного благодійника закладу.

      Всі присутні мали змогу ознайомитися з формами та методами соціальної реабілітації, особисто поспілкуватися з спеціалістами, побачити заняття з дітьми на реабілітаційному обладнанні та сформувати власну думку про якість надання реабілітаційних послуг за місцем проживання дітей.

      Сьогодні відділення має змогу надавати різноманітні реабілітаційні послуги з соціальної, психологічної, педагогічної, логопедичної, фізичної корекції, оздоровлювати дітей з особливими потребами в ОРК «Іскра», організовувати різноманітні подорожі та екскурсії. Всі зусилля спеціалістів відділення націлені на зміцнення здоров’я, повну або часткову соціалізацію дітей з інвалідністю.

       Директор територіального центру висловила подяку всім суб’єктам соціальної роботи та сподівання на подальшу співпрацю з ними. На згадку про захід всім присутнім були подаровані паперові вироби янголят, розпростерті руки яких символізують відкритість, розуміння та готовність прийти на допомогу.