Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України

24.08.2017
Южноукраїнський міський центр культури та дозвілля

      До Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України у місті Южноукраїнську проведено підняття Державного Прапора України, урочистості та святковий концерт.

       Розпочалися урочистості підняттям Державного Прапора України. Почесне право підняти прапор було надано військовослужбовцям Військової частини 3044.

      Гостей та жителів міста зі святом привітав міський голова Віктор Пароконний та голова ради Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил організації ветеранів України Вячеслав Громенко.

    Подяками міського голови за багаторічну плідну працю, вагомі заслуги в реалізації державної політики в галузі національної освіти, виховання незламного покоління Захисників України та з нагоди святкування Дня незалежності України, відзначено учасників антитерористичної операції, військовослужбовців та вчителів з предмету  «Захист Вітчизни».

    Покласти квіти  до пам’ятного знаку Тарасу Шевченку надано переможцям конкурсу «Людина року 2016» депутату Южноукраїнської міської ради Іщенко Людмилі та вчительці інформатики Южноукраїнської гімназії № 1 Патранюк Ірині.

  Продовжилось святкування на музейній площі міста святковим концертом за участю: міського духового оркестру, вихованців дитячої школи мистецтв  та українського інструментального етно - гурту B&B Project .

    Всі присутні діти  отримали морозиво від міського голови.

   Також, до Дня незалежності України у Южноукаїнському міському історичному музеї організовано експозицію «Свою Україну співучу у серці несу» та в дитячо- юнацькій спортивній школі  проведено міський турнір з дзюдо.