Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

02.08.2017
Організаційно-контрольний відділ апарату ЮМР та її виконавчого комітету

У середу, 2 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Пароконного В.К. У роботі взяли участь 9 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із 14 осіб загального складу, начальники управлінь, служб та відділів місцевого самоврядування.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 12 основних та 1 додаткове питання. Всього членами виконавчого комітету було розглянуто та прийнято 13 рішень. Основними є такі рішення: «Про затвердження списків дітей і підлітків шкільного віку на 2017/2018 навчальний рік», «Про закріплення за загальноосвітніми навчальними закладами міста територій обслуговування», «Про взяття на квартирний облік», «Про затвердження Порядку надання цільової фінансової допомоги в подолання тарифно-фінансових втрат комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство», «Про затвердження рішення Конкурсної комісії з проведення інвестиційного конкурсу у місті Южноукраїнську», «Про затвердження списку дітей перших двох років життя із малозабезпечених сімей для безкоштовного забезпечення продуктами дитячого харчування у ІІІ кварталі 2017 року».

Також, членами виконавчого комітету було прийнято рішення «Про нагородження Почесними грамотами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради з нагоди Дня будівельника».