Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся «круглий стіл»

28.07.2017
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

26.07.2017 року відбувся «круглий стіл» за участі першого заступника міського голови Мустяци Галини Федорівни, заступника міського голови Бацмана Миколи Володимировича, секретаря  Южноукраїнської міської ради Дзюбенко Людмили Петрівни, представників депутатського корпусу, департаменту соціальних питань та охорони здоров`я та коммунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня».

Під час «круглого столу» були розглянуті наступні питання:

1.Спрощення системи отримання талонів на прийом лікаря.

Відповідно до протоколу вирішили:

- доручити КЗ »ЮМЛ» надати пропозиції покращення роботи з прийому хворих, розглянувши можливість створення електронного реєстратора, в термін до 10.08.2017

2.Питання  придбання медичного обладнання .

Відповідно до протоколу вирішили:

 - КЗ»ЮМЛ»

  1. Надати до ДСПОЗ обґрунтований службовий лист щодо потреби в фінансуванні  найнеобхіднішого на сьогоднішній день ремонту обладнання та придбання медичного обладнання, в термін до 10.08.2017
  2. Звернутися до профільної депутатської комісії з питання виділення коштів для ремонту обладнання  та придбання необхідного  медичного обладнання.

3.Порядок надання безкоштовних послуг з УЗД.

Відповідно до протоколу вирішили:

 - доручити т.в.о. головного лікаря КЗ «ЮМЛ» терміново поновити інформацію про безкоштовну діагностику за направленням лікаря, на апараті УЗД який придбаний за кошти міського бюджету.