Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася спільна робоча нарада

06.07.2017
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Одним із напрямків роботи Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – ЮМЦСССДМ) є надання соціальних послуг дітям та особам, звільненим з місць позбавлення волі, засудженим без позбавлення волі та звільненим від відбування покарання з випробуванням або  умовно-достроково. Виховна робота зі звільненими та засудженими, яка забезпечує процес ресоціалізації, включає: надання порад та консультацій, впровадження заходів для соціальної реабілітації засуджених після звільнення та навчання  безпечному способу життя.

З метою вчасного реагування на потреби зазначеної категорії осіб у приміщенні ЮМЦСССДМ відбулася спільна робоча нарада з представниками Арбузинського міськрайоного відділу пробації Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції та старшими інспекторами відділу взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради, на якій й обговорювалися  питання щодо проведеної соціальної роботи у ІІ кварталі поточного року. Фахівець із соціальної роботи Ольга Сіра довела до відома учасників наради, що на обліку ЮМЦСССДМ перебуває 28 осіб. Основні питання, з якими зверталися особи, це потреба в лікуванні, працевлаштуванні, налагодження стосунків у родині, тощо. 

Учасниками наради було вирішено продовжити тісну співпрацю, а також надану інформацію взяти до відома та врахувати в подальшій роботі наступного кварталу .