Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Пройшов 3-й велокрос - кантрі «Бузькі скелі»

19.06.2017
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

17 червня в районі міського пляжу міською спортивною організацією «Клуб любителів бігу «Олімп» (голова – Бурцайло О.І.) та за підтримки управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради був проведений 3-й велокрос - кантрі «Бузькі скелі», присвячений Дню Конституції України та Дню молоді.

У змаганнях взяли участь 21 спортсмен з міст Миколаєва, Дніпра, Кривого Рогу та Южноукраїнська у віці від 17 до 59 років.

В категорії «чоловіки-любителі» (дистанція 15 км.)  перемогу здобули:

 І місце –  Рожок Віталій;

ІІ місце – Комишнік Андрій;

ІІІ місце – Габрух Павло.

В категорії «чоловіки-ветерани 40 +» (дистанція 20 км.) перемогу здобули:

 І місце – Єренков Альберт;

ІІ місце – Бурцайло Олександр;

ІІІ місце – Кіценко Едуард.

В категорії «чоловіки-спортсмени» (дистанція 25 км.) перемогу здобули:

 І місце –  Маліков Костянтин;

ІІ місце – Козаков Дмитро;

ІІІ місце – Багінський Данило.

Самий молодший учасник – Блануца Сергій (17 років, м.Южноукраїнськ) і самий старший – Віндерських Євген (59 років, м.Дніпро) відзначені цінними подарунками.

Переможці та призери отримали від управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради грамоти, медалі, кубки та подарунки, а також подарунки від спонсорів змагань.

Організатори змагань висловлюють подяку спонсорам: страховій групі «ТАС» (директор РЦ Южноукраїнська Шмідько Т.Д.). та приватному підприємцю Піньога Олегу магазин «Спринт». Також, висловлюємо подяку за сприяння у проведенні змагань комунальному закладу «Южноукраїнська міська лікарня» та Южноукраїнському відділенні поліції.