Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Інформує відділення ВД ФССНВ та ПЗ в м. Южноукраїнську

15.06.2017
Відділення ВД ФССНВ та ПЗ України в місті Южноукраїнську

У травні 2017 року відбулася конференція фахівців Комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня» за участю професора Харківської медичної академії післядипломної освіти Ткач Світлани Іванівни та начальника відділення ВД ФССНВ та ПЗ у м. Южноукраїнську Гут Світлани Станіславівни.

У своїй доповіді Світлана Станіславівна відмітила таке важливе питання, як дія іонізуючого випромінювання на організм людини та його наслідки, професійних захворювань пов’язаних з роботою у цій сфері.

Професор Харківської медичної академії післядипломної освіти підтримала начальника відділення, що дане питання є важливим і  актуальним.

Вирішення проблеми забезпечення безпеки життєдіяльності полягає у створенні нормальних (комфортних) умов діяльності людей, у захисті людини й оточуючого її середовища (природного, виробничого, міського, житлового тощо) від впливу шкідливих факторів, які перевищують нормативно допустимі рівні.

Звертаємося до роботодавців створювати належні умови праці з метою попередження професійних захворювань, а також сприяти працівникам у вирішенні питання встановлення зв’язку захворювання з умовами праці.

Страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання є єдиним видом загальнообов'язкового державного соціального страхування, яке працює для захисту праці людини, її здоров'я і благополуччя в житті.