Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

«Веселковий світ дитинства»

07.06.2017
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

2 червня до Южноукраїнського міського історичного музею завітали гості з Прибузької загальноосвітньої школи та усі охочі на ігрову розважальну програму «Веселковий світ дитинства», яка присвячена Міжнародному дню захисту дітей.

Відвідувачі дізналися  про історію свята, що воно було засноване у листопаді 1949 року, про прапор Міжнародного дня захисту дітей: на зеленому тлі, що символізує зростання та гармонію, навколо знаку Землі розміщені фігурки — червона, жовта, синя, біла і чорна, які символізують різноманітність і терпимість. Знак Землі, розміщений в центрі, — це символ нашого загального дому.

Разом з екскурсоводом школярі вирушили в дивовижну подорож  по музею, дізналися про історію Бузького Гарду, подивилися раритетні фотографії будівництва станції та міста, сфотографувалися на фоні картини місцевого художника Сергія Колпакова «Пугач» та ознайомились з іншими постійнодіючими експозиціями музею. Після екскурсії гостей  чекала інтерактивна вікторина “1000 запитань про все на світі”.  Діти активно відповідали на різноманітні питання, відгадували загадки, за що й отримали нагороду — перегляд улюбленого мультфільму.

За довідками з приводу організації екскурсій звертайтеся за адресою:

м. Южноукраїнськ 
вул. Набережна Енергетиків, 12-а

тел. для довідок: (05136) 2-12-71