Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

«Калинонька» гостинно відчинила двері

02.06.2017
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

1 червня 2017 року Южноукраїнська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 гостинно зустріла дітей в оздоровчому таборі «Калинонька».

    

В  урочистому  відкритті  табору  взяли участь гості: Головченко Ірина Володимирівна - керуюча справами виконавчого комітету, Сінчук  Юрій Михайлович – начальник управління освіти міста Южноукраїнська, Болотіна Олеся Михайлівна - заступник начальника управління освіти, Підгурська Наталя Анатоліївна – головний спеціаліст управління освіти.

    

  Сінчук Юрій Михайлович від благодійного фонду сприяння освіті «21 століття» вручив дітям 56 квитків на сучасну театралізовану  виставу  «Машина часу». Як і годиться до свята, окрім гарних привітань і побажань, у цей день вихованці отримали солодощі ( 400 пачок морозива) від спонсора  Цоміна Олега Олександровича.

      Під час привітань слова подяки пролунали на адресу міського голови та депутатського корпусу за підтримку оздоровчого табору «Калинонька» та виділення необхідного фінансового ресурсу на його функціонування.

      З щирими словами привітання до вихованців звернулася директор школи Кокол Олена Миколаївна та директор табору Боженко Наталія Олександрівна.

 На святковому концерті дітей розважали мультяшні герої від Центру дитячої та юнацької творчості «Фіксики», гурт естрадного танцю під керівництвом Сидорченко Наталі Миколаївни  з танком «Коробка з олівцями» та «Машуня». Запалили радістю обличчя вихованці спортивного бального ансамблю «Натхнення» - Пелюх Соломія та Устинський Дмитро. Милували чарівною музикою на флейті Василенко Юліана та учасники ансамблю «Колорит» – Кіслова Анастасія, Москалюк Софія. Затамувавши подих  діти дивилися виступ вихованців О. В. Вітковського та А. Р. Фурси  «Сімей-до»  карате та Кіокушин карате.

Цього року в таборі будуть відпочивати  383 дитини з різних шкіл міста.

       Діяльність табору побудована таким чином, щоб кожна дитина мала можливість відпочити після тривалого навчального року, а через різні конкурси, розважальні ігри, спортивні змагання, екскурсії, години  відпочинку та тематичні  заходи проявити себе в різноманітних напрямках.

    Бажаємо дітям гарного настрою та веселого відпочинку на всю табірну зміну.