Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

На ЮУАЕС стартували щорічні конкурси професійної майстерності серед молодих працівників

02.06.2017
Управління інформації та громадських зв’язків ВП ЮУ АЕС

Перші в 2017 році конкурси профмайстерності пройшли в службі головного метролога та хімічному цеху Южно-Української АЕС. Надаючи можливість заявити про себе, продемонструвати свої знання та вміння, такі заходи давно завоювали популярність серед молодих працівників атомної станції. Виборюючи звання кращих за професією, учасники демонструють як теоретичні знання з технічної експлуатації обладнання, охорони праці, пожежної безпеки, так і практичні навички в роботі.

Організаторами конкурсу професійної майстерності є адміністрація підприємства та Спілка молоді атомної станції. «Ці конкурси - один з дієвих шляхів підвищення кваліфікації  та вдосконалення майстерності молодих працівників, - упевнена провідний інженер управління кадрів ВП ЮУАЕС Алла Мосяєва. -  А заслуженою нагородою кращим стануть дипломи та грошові премії».

За результатами конкурсу професійної майстерності в службі головного метролога перше місце посів Роман Кірпічніков, у хімічному цеху – Марина Паламарчук. Вони боротимуться за звання кращого за професією на рівні компанії «Енергоатом».

Цього року майданчиком для галузевого конкурсу обрано Южно-Українську АЕС. Переможцям і призерам, а також їхнім наставникам буде вручено дипломи та грошові премії. Крім того, до трудових книжок молодих працівників, які переможуть у конкурсі професійної майстерності НАЕК «Енергоатом», буде внесено відповідний запис. Вони також матимуть першочергове право на підвищення розряду (категорії), а до моменту підвищення розряду  отримуватимуть щомісячну надбавку за кваліфікацію в розмірі 10% від окладу.