Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання 25 сесії Южноукраїнської міської ради

25.05.2017
Відділ забезпечення депутатської діяльності

25 травня 2017 року відбулося засідання 25 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання під головуванням міського голови Віктора Пароконного, на якій розглянуто 55 питань порядку денного.

В роботі сесії взяли участь 24 депутата Южноукраїнської міської ради, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяца Г.Ф., керуючий справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Головченко І.В., голови ОСББ, бійці та ветерани АТО,  мешканці міста.

На засіданні міської ради присвоєно звання «Почесний громадянин міста Южноукраїнська» Самчинській Людмилі Юріївні - художньому керівнику народного ансамблю бального танцю «Натхнення».

Депутати заслухали звіт начальника фінансового управління Южноукраїнської міської ради про виконання бюджету міста Южноукраїнська за І квартал  2016 року.

Також, прийнято рішення  про внесення змін  до бюджету міста Южноукраїнська на 2017 рік.

На засіданні міської ради заслухано звіти  керівників деяких виконавчих органів ради за 2016 рік та оцінено їх  роботу.

Міською радою затверджено Інвестиційний проект «Розбудова торговельного майданчику «Ринок «Господар».

Прийняті рішення про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  для будівництва та обслуговування господарських будівель та споруд у 6-му мікрорайоні м.Южноукраїнська для учасників АТО та з інших питань земельного врегулювання на території  міста.

Результати поіменного голосування міського голови та депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання (загальний реєстр прийнятих рішень) 25 сесії від 25.05.2017