Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Юні таланти з Южноукраїнська - призери конкурсу «Мирний атом єднає Україну»

25.05.2017
Управління інформації та громадських зв’язків ВП ЮУ АЕС

До числа призерів дитячо-юнацького конкурсу ДП «НАЕК «Енергоатом» «Мирний атом єднає Україну» увійшли троє талановитих дітей з Южноукраїнська. Нагородження переможців та призерів творчого конкурсу серед молоді міст розташування відокремлених підрозділів Енергоатома відбулося 18 травня в Києві.

Організаторами щорічного творчого змагання юних талантів з міст-супутників АЕС традиційно виступили НАЕК «Енергоатом» і профком компанії. Згідно з умовами конкурсу, учасники у своїх мистецьких творах відобразили власне бачення місця та ролі атомної енергетики у розвитку України.

Для участі у фінальному етапі конкурсу було відібрано 45 робіт у трьох номінаціях – малюнок, декоративно-прикладне мистецтво та комп’ютерна анімація, - які було визнано кращими за підсумками відбіркового туру у містах-супутниках. Серед них творчі роботи 6 юних южноукраїнців. Троє з них увійшли до числа призерів:

Катерина Мошкова (13 років) – 1 місце в номінації декоративно-прикладне мистецтво за роботу «Південь, північ, захід, схід – єднає всіх»;

Софія Шекерська (15 років) - 2 місце в номінації малюнок (вікова категорія 14-17 років) за роботу «Мирний атом єднає Україну»;

Марія Круглова (10 років) – 3 місце в номінації малюнок (вікова категорія 10-13 років) за роботу «Квітуча Україна».

Ще троє талановитих дітей з міста-супутника ЮУАЕС – Аліна Сокуренко (15 років), Наталія Папушой (13 років) та Ірина Кущова (12 років) – нагороджені пам’ятними сувенірами на згадку про участь у конкурсі. 

Фіналісти конкурсу дитячо-юнацької творості

Роботи-призери конкурсу:

«Південь, північ, захід, схід – єднає всіх» (К.Мошкова)

«Мирний атом єднає Україну» (С.Шекерська)

«Квітуча Україна» (М. Круглова)