Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся «прямий ефір» з міським головою

23.05.2017
Відділ звернень громадян, зв'язків з громадськістю та ЗМІ

22 травня 2017 року відбувся «прямий ефір» з міським головою Віктором Пароконним у передачі «Про владу і не тільки» на телеканалі «Твій Всесвіт».

Під час «прямого ефіру» міський голова відповідав на запитання мешканців міста. Громадян цікавили питання щодо недостатньої кількості автобусів на дачі, благоустрою у дворах, можливого росту тарифів, доцільності в банкрутства КП ТВКГ,  доцільності відкриття нового ринку «Господар» та перспектив розвитку «Критого ринку», підняття рівня води Олександрівського водосховища, необхідності об’єднання громад.

Мешканці звернулися з проханням вжити заходів щодо зменшення черг за талонами на дачні перевезення та обладнання в парку Шевченка дитячого майданчику типу «Зоряного містечка».

Міський голова звернув увагу, що на найближчий сесії буде розглядатися проект  будівництва інженерно-транспортної інфраструктури шостого мікрорайону міста– містечка для воїнів АТО (скорочено «АТОМ»).

Віктор Пароконний наголосив на позитивних результатах по всім програмам розвитку міста. Відмітив, що найбільшою проблемою є відновлення та реконструкція гуртожитку №6, споруди дитячого садка, який був у  використанні дитячої поліклініки, та довгобуду споруди лікарні.

В кінці зустрічі міський голова привітав глядачів з Днем міста і запросив на святкові заходи, які відбудуться  27 травня. Також, привітав з Днем Святої Трійці.